آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس شکلات و پرتقال

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس شکلات و پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

روغن قدری
کره ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
پرتقال ۲ عدد
آرد ۱ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
شیر ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه

1.از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب نان ۲۳ در ۱۳ سانتی‌متری رو با روغن چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید.

2.کره (به دمای اتاق) رو با همزن برقی بزنید تا نرم بشه. شکر قهوه‌ای رو اضافه کنید و دوباره بزنید تا خامه‌ای بشن. نیمی از رنده پوست پرتقال رو با اون‌ها ترکیب کنید.

3.در ظرفی دیگه مواد خشک شامل آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم ترکیب کنید. تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی به همراه کمی از ترکیب مواد خشک با ترکیب کره و شکر مخلوط کنید. بعد بقیه ترکیب مواد خشک رو اضافه کنید. در آخر شیر رو اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید. خمیر رو در قالب بریزید.

4.کیک رو برای حدود ۴۵ دقیقه، تا زمانی که خلال دندان تمیزی که در وسط کیک می‌زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.

5.در قابلمه کوچکی، آب پرتقال رو با بقیه رنده پوست پرتقال و پودر قند ترکیب کنید و تا پودر قند حل بشه، روی حرارت پایین بذارید. شربت رو از صافی رد کنید و در پارچ بریزید.

6. وقتی کیک رو از فر خارج کردید، تمام سطح کیک رو با خلال دندان سوراخ کنید و شربت گرم رو روی اون بریزید. کیک رو کنار بذارید تا خنک بشه و بعد اون رو از قالب خارج کنید.
طرز تهیه کیک خیس شکلات و پرتقال

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی