آموزش طرز تهیه کیک خیس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 پیمانه آرد
۴ عددتخم مرغ
۱ونیم پیمانه شکر
۱پیمانه شیر
۱پیمانه روغن مایع
۳ق غذاخوری پودر کاکائو
۲ق غذاخوری سرصاف پکینگ پودر یا(دو پاکت ده گرمی پکینگ پودر)
۱ق غذاخوری سرصاف وانیل شکری یا (یک پاکت ده گرمی وانیل شکری)
موادلازم برای سس: ۱ونیم پیمانه شیر، ۲ونیم ق غذاخوری پودرکاکائو، نصف پیمانه پودرقندو۱چهارم پیمانه روغن مایع (دوستان اگه خواستید میتونید مواد سس رو نصف کنید)
طرز تهیه
تخم مرغها وشکر رو با همزن میزنیم تا کف کند، بعد شیر وروغن رو اضافه میکنیم بعد مواد خشک رو که قبلأ باهم قاطی کرده والک کردیم آروم اضافه میکنیم وباقاشق به آرامی هم می زنیم وتو یه قالب عمیق میریزیم و در فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ روشن شده به مدت۳۰تا ۴۵ دقیقه میذاریم تا بپزه(البته این زمان تو فرهای مختلف فرق میکنه)پس بهتره برای اینکه بفهمین کیک پخته یانه با خلال دندون تست کنید اگه تمیز در اومد کیکتون پخته.
در فاصله ای که کیک تو فره همه ی مواد سسو با هم مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه وسسمون آماده بشه وقتی کیکو از فر درآوردیم روشو با خلال دندان سوراخ میکنیم و وقتی که هنوز داغه سسو روش میریزیم ومیذاریم تا کامل سرد بشه بعد از قالب در میاریم و با گاناش تزیین میکنیم .
برای گاناش مقدار مساوی شکلات بن ماری شده و خامه صبحانه رو با هم مخلوط میکنیم و کمی روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا صاف شود.
من بعد از ریختن گاناش با شکلات و شیرینی ماکارون تزئینش کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه