آموزش طرز تهیه کیک خیس خرمالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
قطعا عصرانه روزهای پاییزیتان با محبوبترین و همرنگترین میوه فصل، در کنار یک فنجان چای داغ، خوشمزه و جذاب خواهد شد. البته که کیک خیس خرمالو به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از غذا هم سرو میشود. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس خرمالو
۴ قاشق غذاخوری معادل ۵۶ گرم کره
۱ کیلوگرم خرمالو
۲ عدد تخم مرغ
۲ فنجان شکر
۸ گرم جوش شیرین
۱ فنجان شیر پر چرب
یک و نیم فنجان آرد چند منظوره
دو و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ فنجان خامه
یکچهارم قاشق چایخوری نمک
یکدوم قاشق چایخوری وانیل
دارچین به مقدار لازم
زمان آمادهسازی: یک ساعت و چهل دقیقه
طرز تهیه کیک خیس خرمالو
ابتدا فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا آماده باشد.
پوست خرمالوها را جدا کرده و داخل همزن برقی بریزید. سپس آنقدر هم بزنید تا مخلوطی نرم و یکدست حاصل شود. مخلوط خرمالو را داخل یک کاسه مناسب و بزرگ بریزید. سپس ناخالصیهای باقی مانده را به وسیله پشت قاشق از بین ببرید.
داخل یک کاسه دیگر ۲ عدد تخم مرغ را بشکنید و آنقدر هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود. مخلوط تخم مرغ و شکر را به پالپ خرمالو اضافه کنید و با همزن برقی دور متوسط خوب هم بزنید.
جوش شیرین و ۱ فنجان شیر را هم مخلوط کنید و به مواد کیک خیسمان اضافه کنید. هم زدن را فراموش نکنید.
داخل یک کاسه جدا، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در سه مرحله همزمان با اضافه کردن خامه، به مواد اضافه کنید.
کره آب شده، نمک، وانیل و دارچین را هم اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد ترکیب شوند. مایه کیک خیس را داخل قالب فر بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
کیک خیس خرمالو شما آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه