آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس خرمالو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس خرمالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
قطعا عصرانه روزهای پاییزی‌تان با محبوب‌ترین و هم‌رنگ‌ترین میوه فصل، در کنار یک فنجان چای داغ، خوشمزه و جذاب خواهد شد. البته که کیک خیس خرمالو به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از غذا هم سرو می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک خیس خرمالو

۴ قاشق غذاخوری معادل ۵۶ گرم کره
۱ کیلوگرم خرمالو
۲ عدد تخم مرغ
۲ فنجان شکر
۸ گرم جوش شیرین
۱ فنجان شیر پر چرب
یک و نیم فنجان آرد چند منظوره
دو و نیم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
۱ فنجان خامه
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل
دارچین به مقدار لازم

زمان آماده‌سازی: یک ساعت و چهل دقیقه

طرز تهیه کیک خیس خرمالو

ابتدا فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌‌گراد تنظیم کنید تا آماده باشد.

پوست خرمالوها را جدا کرده و داخل هم‌زن برقی بریزید. سپس آنقدر هم بزنید تا مخلوطی نرم و یکدست حاصل شود. مخلوط خرمالو را داخل یک کاسه مناسب و بزرگ بریزید. سپس ناخالصی‌‌های باقی مانده را به وسیله پشت قاشق از بین ببرید.

داخل یک کاسه دیگر ۲ عدد تخم مرغ را بشکنید و آنقدر هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود. مخلوط تخم مرغ و شکر را به پالپ خرمالو اضافه کنید و با همزن برقی دور متوسط خوب هم بزنید.

جوش شیرین و ۱ فنجان شیر را هم مخلوط کنید و به مواد کیک خیس‌مان اضافه کنید. هم زدن را فراموش نکنید.

داخل یک کاسه جدا، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در سه مرحله همزمان با اضافه کردن خامه، به مواد اضافه کنید.

کره آب شده، نمک، وانیل و دارچین را هم اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد ترکیب شوند. مایه کیک خیس را داخل قالب فر بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

کیک خیس خرمالو شما آماده است.
طرز تهیه کیک خیس خرمالو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی