آموزش طرز تهیه کیک خرما و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
خرما 1.5 پیمانه
آرد 3 پیمانه
شکر 2 پیمانه
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
تخم مر 4 عدد
شیر۱ پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش شیر و روغن اضافه کنید و دوباره هم بزنید .
2-وانیل و بکینگ پودر و آرد و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید در حدی که یکدست بشه
3-و بعد بهش گردو خرد شده و خرمای خرد شده ( پوست خرمارو جدا کنید و هستش رو خارج کنید و بعد خرمارو خرد کنید )اضافه کنید و با قاشق هم بزنید .
4-قالب رو با روغن جدا کننده (نصف ق غ کره نرم شده یا روغن جامد رو با یک ق غ آرد مخلوط کنید) چرب کنید و اگر خواستین عین من داخل قالب کنجد بریزید و بعد مواد رو داخل قالب بریزید
5-و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید و در نهایت وقتی کیک کامل خنک شد میتونید با پودر قند تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه