آموزش طرز تهیه کیک خرمالو با رویه پنیر و انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
شکر 100 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
کره نرم شده 100 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 10 گرم
نمک نوک قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
آرد گندم 180 گرم
خرمالو (پوره شده) 2 عدد
شکلات سفید آب شده 100 گرم
مواد لازم
پنیر ماسکارپونه 500 گرم
آب انار 3 قاشق سوپ خوری
شکر پودرشده 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب گرد آماده کنید و کف آن را کاغذ شیرینیپزی پهن کنید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
2-در کاسه بزرگی سفیدههای تخممرغ را با شکر معمولی خوب هم بزنید تا پف کند. در کاسه دیگری کره را با شکر قهوهای بزنید تا آن هم حالت پف کرده پیدا کند. سپس زردههای تخممرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. وانیل و پوره خرمالو را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایهای یکنواخت حاصل شود.
3-حالا سفیده تخممرغ زده شده را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد خشک را کمکم اضافه کنید و آرام هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
4-مایه کیک را داخل قالب بریزید و مدت ۴۰ دقیقه در فر حرارت دهید. بعد از این که پخت، ۱۰ دقیقه کناری بگذارید تا خنک شود.
5-روش تهیه مواد روی کیک:در کاسه مناسبی پنیر ماسکارپونه و پودر شکر را بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید. شکلات آب شده و آب انار را هم بیفزایید. با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکنواخت شود.
6-حالا با یک چاقوی تیز کیک را از عرض به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. با استفاده از کاردک نیمی از مایه ماسکارپونهای را روی یکی از لایههای کیک بمالید و بعد از این که برش دیگر کیک را روی این مایه گذاشتید، با مایه پنیری روی این لایه از کیک را هم بپوشانید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه