آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 2 /1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
تخم خرفه 2 قاشق غذا خوری
وانیل‏ 1/8 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری
گلابد 2 قاشق غذا خوری
نمک1۱ پنس

طرز تهیه

1-تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید.آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.زعفران را دم کنید.فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.

2-شکر و تخم مرغ و وانیل را ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

3-روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

4-سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

5-مواد را در قالب ریخته و برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر بپزید.بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.

سایر نکات

میتوانید از کمی پودر هل به جای گلاب استفاده کنید.
میتوانید زعفران را حذف کنید و از طعم دهنده دلخواه مانند پودر دارچین، زنجبیل، هل یا اسانس انواع میوه ها استفاده کنید.
خواص تخم خرفه:از خواص تخم خرفه می‌توان به تصفیه کنندگی خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه و تسکین دهنده تشنگی اشاره کرد.
از تخم خرفه همچنین در شیرینی پزی و برای تزئین، به خصوص تزئین شیرینی نان برنجی استفاده می‌شود.
تخم خرفه تقویت کننده قوای عمومی بدن است.
تخم گیاه خاصیت ضد کرم، به خصوص علیه کرم کدو دارد.
طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی