آموزش طرز تهیه کیک حلوا ارده، همراهی برای چای عصرانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: یک پیمانه
روغن زیتون: یک پیمانه
آب: یک دوم پیمانه
آرد: 3 پیمانه
بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
حلوا ارده: 200 گرم
پودر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. شکر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند.
2. شیر، روغن زیتون، آب، آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
3. حلوا ارده را خرد کرده و به خمیر اضافه و مخلوط کنید.
4. خمیر را در قالب کیک بریزید و به مدت 45 الی 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (250 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
5. کیک را پس از خنک شدن از قالب جدا کنید، روی آن پودر پسته بپاشید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه