آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک توپک برفی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک توپک برفی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

175 گرم پنیر لبنه بدون نمک(یا پنیر خامه ای ، پنیر تازه ، پنیر ماسکارپونه میتوانید استفاده کنید)
2 استکان پودر نارگیل(70 گرم)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 عدد سفیده تخم مرغ(زرده را برای کیک استفاده میکنیم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای کیک:
150 گرم کره نرم شده
3 عدد تخم مرغ(و یک عدد زرده تخم مرغ که از تخم مرغ اول جدا کردید)
1 لیوان شکر(170 گرم)
2 لیوان آرد(250 گرم)
2 قاشق غذای خوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پود(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
نصف لیوان شیر(125 گرم)

طرز تهیه

برای توپک برفی پنیر لبنه ، 1 عدد سفیده تخم مرغ ، شکر ، وانیل ، پودر نارگیل را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید لطفا پودر نارگیل را با دقت بریزید که خیلی سفت نشود 2 استکان کافی است. بعد از اینکه هم زدید 10 دقیقه داخل یخچال بذارید وقتی در یخچال گذاشته میشود سفت تر میشود و راحت شکل میگیرد. روی یک بشقاب سلفون بکشید و از مواد نارگیلی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و داخل بشقاب بچینید و داخل یخچال بذارید. برای کیک ، کره نرم شده در دمای اتاق را با همزن بزنید یک لیوان شکر و وانیل را اضافه کنید و چند دقیقه تا وقتی که شکر و کره با هم مخلوط شود هم بزنید در کل سه عدد تخم مرغ استفاده میکنید و یک زرده که از مواد توپک باقی مانده ، هر تخم مرغ را اضافه کرده یک دقیقه هم بزنید و سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. وقتی حالت یکدستی پیدا کرد هم زدن کافی است. داخل کاسه دیگری آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با داخل الک هم زده از الک رد کنید و مخلوط آردی را در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم بزنید میتوانید تمام آرد را یکجا بریزید اما هم زدن کمی سخت میشود. آرد را که ریختید اول با همزن خاموش هم بزنید تا آرد به اطراف پخش نشود سپس همزن را روشن کنید و هم بزنید. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله خیلی زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن کافی است
طرز تهیه کیک توپک برفی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی