آموزش طرز تهیه کیک توت فرنگی خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 12 عدد
شکر 2 لیوان
توت فرنگی (خرد شده) 2 لیوان
خامه 1 لیوان
پنیر خامه ای 1 لیوان
پودر قند 1 لیوان
شکلات تخته ای به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغها و شکر را مخلوط کرده و با دور تند همزن ۱۵دقیقه مخلوط کنید.
2-آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
3-داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید یا آنکه به خوبی آن را چرب کنید و و مایه کیک را داخل قالب بریزید (این مواد برای تهیه ۲کیک متوسط کافی است)
4-قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه قرار دهید.
5-توت فرنگی ها را شسته و داخل میکسر کاملا پوره کنید.
6-پنیرخامه ای و پودر قند را با همزن ۱۰ دقیقه بزنید تا سفت و غلیظ شود .
7-مقداری شیر به خامه اضافه کنید تا غلظت آن مناسب گردد.
8-کیک ها را پس از اینکه خنک شدند از وسط برش بزنید .
9-روی یک لایه کیک پوره توت فرنگی و روی لایه رویی خامه بریزید و تا انتها ادامه دهید.
10-روی کیک را با خامه و شکلات تخته ای آب شده تزیین کنید.
سایر نکات
در صورت تمایل پنیر خامه ای را حذف کرده و به جای آن از خامه فرم گرفته شده استفاده کنید
میتوانید به جای پوره توت فرنگی از مارمالاد آن استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه