آموزش طرز تهیه کیک تمشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان ماست
نصف لیوان کره آب شده
نصف لیوان روغن مایع
2.5 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 کاسه تمشک قرمز ( میتوانید آلبالو، توت فرنگی ، توت ، شاه توت هم استفاده کنید)
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که سفید شود خوب هم بزنید. کره آب شده سرد ، روغن مایع و ماست را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. لازم است که قوام مایه کیک غلیظ باشد. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و با لیسک روی مایه کیک را صاف کنید.
تمشک ها را روی مایه کیک بچینید و کمی فشار بدید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 40_35 دقیقه بپزید.
با خلال دندان پخت کیک را تست کنید اگر پخته بود از فر بیرون آورید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه