آموزش طرز تهیه کیک تلخ اسپرسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد سفید 2 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
قهوه اسپرسو 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
نسکافه 1 قاشق غذا خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
آب جوش 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-اول تمام مواد خشک رو ۳ بار الک میکنیم و بعد وسط مواد رو گود میکنیم و شیر ،آب جوش و روغن مایع و تخم مرغ رو میریزیم و با همزن مخلوط میکنیم
2-کف قالب و دیواره هارو چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم و آرد اضافه رو خالی میکنیم و یا اینکه فقط چرب میکنیم و بعد کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو توی قالب میریزیم
3-فر رو روی درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم و قالب رو توی فره گرم شده به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میزاریم بپزه
4-این کیک تلخه و بافته خیلی نرم و اسفنجی ای داره و طعمشم خیلی خوشمزه ست،ولی اگه شما از تلخی خوشتون نمیاد میتونید ۲ پیمانه شکر استفاده کنید تا تلخیشو کمتر کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه