آموزش طرز تهیه کیک تخته ای نارگیل و کشمش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد 2.5 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر نارگیل 1/2 لیوان
کشمش 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم.
2-بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند.
3-بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم.
4-آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم.
5-در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم.
سایر نکات
کشمش ها را قبل از ریختن داخل مایه کیک، در آرد بغلتانید تا موقع پخت ته نشین نشوند.
اگر هم کشمش دوست ندارید، میتوانید کشمش را از دستور حذف کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه