آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بیسکوییت کرم دار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت کرم دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

شیر : ۱ لیتر + ۲ لیوان (لیوان یا پیمانه قنادی)
شکر : ۱ لیوان
آرد : ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته (ذرت یا گندم) : ۴ قاشق غذاخوری
کره : حدود ۵۰ گرم
وانیل شکری : ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
شکلات سفید : ۴۰ گرم
‌‌
برای لایه وسط :
بیسکوییت پتی بور کاکائویی : ۶۰۰ گرم (۴ پاکت)

برای روی کیک :
خامه مایع : ۱ قوطی (۲۰۰ میلی ، یا خامه صبحانه)
شکلات شیری : ۲۰۰ گرم

طرز تهیه

‌‌1. برای تهیه گاناش، ابتدا خامه را گرم میکنیم (حواستان باشد بجوش نیاد. فقط به حدی گرم می کنیم که شکلاتی که داخلش می اندازیم آب شود) و اجاق را خاموش می کنیم.
۲. شکلات خرد شده را اضافه می کنیم و تا زمانی که شکلات ها آب بشن، هم می زنیم.
۳. برای تهیه کرم، تمامی مواد به جز شکلات و وانیل را داخل قابلمه ای می ریزیم و با همزن دستی می زنیم.
۴. روی گاز با شعله کم میزاریم و در حالیکه مدام هم می زنیم تا وقتی که قوام بگیرد می پذیم. وانیل را اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم. سپس شکلات سفید و اضافه می کنیم و هم می زنیم.
۵. داخل ظرف مورد نظر ۲ ردیف بیسکویت می چینیم. بیسکویت ها کنار هم باشن و هیچ جای خالی ای باقی نماند.
۶. نصف کرم از قبل آماده شده و گرم را به طور یکنواخت روی بیسکویت ها می ریزیم. سپس دوباره بیسکویت ها رو به همان شکل قبل در کنار هم و در ۲ ردیف می چینیم.
۷. یاقیمانده کرم را روی بیسکویت ها می ریزیم و صاف می کنیم. دوباره بیسکویت می چینیم و گاناش آماده شده را به طور یکنواخت روی بیسکویت ها می ریزیم.
۸. یک شب در یخچال می گذاریم. سپس برش زده و به دلخواه تزیین می کنیم.
‌‌
✔ نکته : به دلخواه میتوانید بیسکوییت ها را به صورت یک ردیف کنار هم بچینید.
طرز تهیه کیک بیسکوییت کرم دار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی