آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت پودینگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
بیسکوییت پتی بور کاکائویی : ۱.۵ پاکت
شیر : ۱ لیتر
پودر نشاسته (گندم) : ۳ قاشق غذاخوری
آرد : ۴ قاشق غذا خوری
شکر : از ۱ لیوان ۲ بند انگشت کمتر
وانیل شکری : ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
کره : ۱ قاشق غذا خوری
برای سس شکلاتی :
خامه صبحانه : ۱ پاکت (۲۰۰ میلی)
شکلات شیری : ۱ پاکت (۷۰ گرمی)
طرز تهیه
1. برای درست کردن سس شکلاتی، خامه را داخل قابلمه می ریزیم و به اندازه ای گرم میکنیم که بجوش نیاد.
۲. خامه را از روی اجاق بر می داریم و شکلاتی که خرد شده را داخل خامه گرم شده می ریزیم. انقدر هم می زنیم تا شکلات ها آب بشن و کاملا با خامه مخلوط بشن.
۳. برای درست کردن کیک، ابتدا پودینگ و آماده می کنیم. نشاسته ،آرد و شکر را داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم. شیر و کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم. دقت کنید گلوله گلوله نماند.
۴. قابلمه را روی اجاق می گذاریم و در حین اینکه مدام با همزن دستی می زنیم تا زمانی که بجوش بیاد می پذیم.
۵. از روی اجاق بر میداریم. وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
۶. بیسکویت های پتی بور را داخل سینی می چینیم و مقداری از پودینگ را روی بیسکویت ها می ریزیم. سپس دوباره بیسکویت می چینیم و بقیه پودینگ را روی بیسکویت ها می ریزیم. بعد دوباره روی آن بیسکویت می چینیم.
۷. سس شکلاتی را که آماده کردیم و روی بیسکوییت ها می ریزیم زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه می داریم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه