آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بیسکوییت پودینگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت پودینگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

بیسکوییت پتی بور کاکائویی : ۱.۵ پاکت
شیر : ۱ لیتر
پودر نشاسته (گندم) : ۳ قاشق غذاخوری
آرد : ۴ قاشق غذا خوری
شکر : از ۱ لیوان ۲ بند انگشت کمتر
وانیل شکری : ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
کره : ۱ قاشق غذا خوری

برای سس شکلاتی :
خامه صبحانه : ۱ پاکت (۲۰۰ میلی)
شکلات شیری : ۱ پاکت (۷۰ گرمی)
‌‌

طرز تهیه

1. برای درست کردن سس شکلاتی، خامه را داخل قابلمه می ریزیم و به اندازه ای گرم میکنیم که بجوش نیاد.
۲. خامه را از روی اجاق بر می داریم و شکلاتی که خرد شده را داخل خامه گرم شده می ریزیم. انقدر هم می زنیم تا شکلات ها آب بشن و کاملا با خامه مخلوط بشن.
۳. برای درست کردن کیک، ابتدا پودینگ و آماده می کنیم. نشاسته ،آرد و شکر را داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم. شیر و کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم. دقت کنید گلوله گلوله نماند.
۴. قابلمه را روی اجاق می گذاریم و در حین اینکه مدام با همزن دستی می زنیم تا زمانی که بجوش بیاد می پذیم.
۵. از روی اجاق بر میداریم. وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
۶. بیسکویت های پتی بور را داخل سینی می چینیم و مقداری از پودینگ را روی بیسکویت ها می ریزیم. سپس دوباره بیسکویت می چینیم و بقیه پودینگ را روی بیسکویت ها می ریزیم. بعد دوباره روی آن بیسکویت می چینیم.
۷. سس شکلاتی را که آماده کردیم و روی بیسکوییت ها می ریزیم زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه می داریم.
طرز تهیه کیک بیسکوییت پودینگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی