آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 پاکت پودر کرم شانتی (ساده یا کاکائویی فرق نمیکند ، پاکت 75 گرمی همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1.5 پاکت بیسکوییت مورد دلخواه
1 عدد موز
1 پاکت نسکافه 3 در 1(نسکافه پاکتی کوچک با ترکیب قهوه ، پودر خامه ای و شکر)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
گردو به مقدار دلخواه
سس شکلاتی برای تزیین
طرز تهیه
پودر کرم شانتی را داخل ظرف گودی بریزید و مقدار شیر سرد را طبق دستور روی پاکت بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد (یک پاکت 75 گرمی با 1 لیوان شیر هم زده میشود) بیسکوییت ها را با دست خرد کنید و به کرم شانتی اضافه کنید. موز را مکعبی خرد کنید و به کرم شانتی اضافه کنید. نسکافه را اضافه کنید. نسکافه طعم بسیار خوبی میدهد حتما از نسکافه 3 در 1 استفاده کنید. بقیه مواد را هم اضافه کنید و هم بزنید . میتوانید هر شکلی که دوست دارید بدید. میتوانید داخل قالب کیک بریزید و یا مثل من داخل فنجان بزرگ چای خوری سلفون بکشید و از مواد ، داخل فنجان بریزید و در یخچال و یا فریزر بذارید تا سفت شود و هر زمان که دوست دارید بیرون آورید و با شکلات آب شده یا سس شکلاتی را آماده کرده(پودر سس شکلاتی که طبق دستور روی پاکت آماده میشود) تزیین کنید. سس شکلاتی برای این کیک بیسکوییتی بهتر است. من همیشه در فریزرم آماده دارم و زمانیکه مهمان ناخوانده داشته باشم نجات دهنده من است. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه