آموزش طرز تهیه کیک بیسکویتی انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 5 نفر
بیسکویت پتی بور 2 بسته
کیک خردشده 2 پیمانه
خامه صبحانه 1/2 پیمانه
رنگ خوراکی به مقدار لازم
انار دون شده به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا بیسکویت را میکس کنید و با کیک مخلوط کنید(من از خرده کیک هایی که داشتم استفاده کردم)سپس رنگ قرمز را به خامه اضافه و در مخلوط بیسکویت اضافه و با چنگال هم بزنید مخلوط آب و کاکائو را کم کم به خمیر کیک و بیسکویت اضافه کنید تا یک خمیر (باید طوری باشد تا بتوان کاملا به آن شکل داد)نه خیلی نرم شود و نه خیلی سفت.
2-سپس مواد را گرد کنید وسط آنرا گود و کمی انار دون شده داخل آن بریزید و خمیر را کاملا گرد کنید و در آخر با یک تاج انار روی کیک را تزیین کنید.
سایر نکات
√ توجه کنید به خاطر دون انار در کیک نباید بیشتر از یک روز در یخچال بماند چون آب میندازد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه