آموزش طرز تهیه کیک برگردان گیلاس یا آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه: 20 دقیقه
مدت پخت 55 دقیقه
مواد لازم:
برای قسمت میوه ای :
1/4 پیمانه و یا 4 قاشق غذاخوری کره
3/4 پیمانه شکر قهوهای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
2 پیمانه گیلاس یا آلبالو بدون هسته و نصف شده
–
برای کیک:
1ونیم پیمانه سرصاف، آرد
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه و یا 8 قاشق غذاخوری کره، نرم و همدمای اتاق
2 زرده تخم مرغ بزرگ
2 سفیده تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 پیمانه شیر ولرم مایل به گرم
1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، دیواره های قالب رو چرب کنین، بعد قالب رو روی حرارت کم بزارین و کره رو داخلش آب کنین، بعد شکر قهوهای رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا حل شه،یکنواخت کنین و از روی حرارت بردارید و گیلاس ها یا آلبالو هارو که نصف کردین رو داخلش بچینین و کمی فشار بدین تا بچسبن.
آرد، بکینگ پودر و نمک رو داخل کاسه متوسط مخلوط کنین.
در کاسه بزرگی، کره و شکر رو 5 دقیقه با دور تند همزن بزنین تا سبک و پوک شه،زرده هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب هم بزنید، وانیل رو اضافه کنید، بعد شیر ولرم رو اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنین تا خوب مخلوط شه.مواد خشک رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنین خیلی کم.
از طرفی سفیده هارو با کرم تارتار بزنین، باید کاسه و سر همرن،تمیز و خشک باشه تا سفت شه و از کاسه نریزه ولی خشک نشه، در دو مرحله سفیده رو به مایع کیک اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. داخل قالب بریزین و یکنواخت کنین و 55 دقیقه بپزین.
از فر درآوردنی، 10 دقیقه صبر کنید، بعد با کمک چاقوی تیز، از قالب جدا کنین و روی ظرف سرو برگردونین و بعد از 5 دقیقه، گرم یا ولرم سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه