آموزش طرز تهیه کیک براونی کاتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۸ قاشق غذا خوری کره
۱۷۰ گرم شکلات
۲۵ گرم پودر شکلاتی
۳ عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم شکر
۱ قاشق چایی خوری روغن وانیل
۱ قاشق چایی خوری نمک
۱۲۵ گرم آرد
۳۴۰ گرم کاتلا
طرز تهیه
ابتدا ظرفی را روی حرارت گاز قرار دهید، کره و شکلات را داخل آن بیندازید و اجازه دهید تا آنها آب شوند. سپس شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغها را درون ظرفی بشکنید و آنها را خوب هم بزنید تا سفید شود و روی آن کف کند. سپس پودر کاکائو را با آن اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت آرد، بیکینگ پودر و نمک را هم به آن اضافه کنید. بعد از کمی هم زدن مخلوط وانیل، شکر، شکلات را هم به آن اضافه کنید. مواد را کاملا با هم، هم بزنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید و آرد در آن گوله گوله نشود.
بخشی از خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن کاتلا قرار دهید. باقی مانده خمیر شکلات را روی آن بریزید.
کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از پخته شدن آن را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه