آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک براونی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
125 گرم کره
3/4 لیوان از قسمت آبکی ماست
120 گرم شکلات تلخ (مخلوط شیری _ تلخ استفاده کردم)
50 گرم پودر کاکائو
1 لیوان پر آرد (نسبت بی بقیه مواد مقدار آرد میتواند تغییر کند به مقداری که نیاز دارد بریزید)
3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر (میتوانید 1 پاکت(‌2.5 قاشق چای خوری) بریزید اما ممکن است پف کند و قالب برای کیک کوچک باشد)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
80 شکلات برای روی کیک (تلخ و یا شیری فرق نمیکند)

برای کرم سفید:
3 لیوان شیر
1 عدد زرده تخم مرغ
3 قاشق سوپ خوری شکر
3 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت
3 قاشق سوپ خوری آرد
2 قاشق مربا خوری کره
80 گرم شکلات سفید
1 قوطی نوتلا (شکلات سفید) ، توت فرنگی

طرز تهیه

ابتدا شکلات و کره را با هم به روش بنماری آب کنید. و کنار بذارید خنک شود.
تخم مرغ ، شکر و وانیل را 5 دقیقه با همزن هم بزنید. به ترتیب ماست ، مخلوط کره شکلاتی ، پودر نارگیل ، پودر کاکائو ، آرد الک شده و بکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربع سایز بزرگ که تمام قسمتهای ظرف را با کره چرب کردید بریزید. و یک پاکت شکلات(80 گرم ) را روی کیک رنده کنید. در فر 180 درجه بپزید(تا وقتی که تست خلال دندان تمیز بیرون بیاد) بعد از پخت کیک را کنار بذارید خنک شود. کیک خنک شده را به شکل مربع برش بزنید.
برای کرم بجز کره و شکلات بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید . در آخر شکلات و کره را اضافه کنید و تا وقتی که آب شود و خنک شود هم بزنید. کرم را با هم زدن خنک کنید و داخل قیف بریزید(میتوانید هر نوع ماسوره ای که دوست دارید استفاده کنید) میتوانید نوتلا را هم داخل قیف بریزید. روی کیک های مربعی یک ردیف نوتلا و یک ردیف کرم سفید بزنید. روی کیک توت فرنگی بذارید و سرو کنید
طرز تهیه کیک براونی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی