آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک با کرم پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک با کرم پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
2.5 لیوان آرد
3 قاشق پودر کاکائو
بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)

برای خیس کردن کیک:
1 لیوان شیر

برای کرم :
2 پاکت پودر کرم شانتی(پاکت 75 گرمی است ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده )
1 لیوان شیر
100 گرم لبنه (پنیر ماسکارپونه هم میشه)
2 قاشق غذاخوری نوتلا

برای گاناش:
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
2 پاکت شکلات شیری (کلا 180 گرم)

طرز تهیه

ابتدا کیک را حاضر کنید. تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. شیر و روغن مایع را اضافه کرده کمی هم بزنید. مواد خشک را اضافه کرده هم بزنید. داخل قالب کمربندی بریزید(کف قالب کاغذ روغنی بندازید و کناره های قالب را چرب کنید). در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. نیاز نیست که زیاد پف کند. به همین خاطر 2 عدد تخم مرغ کافی خواهد بود. (با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
کرم را حاضر کنید. پودر کرم شانتی و شیر سرد را با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد ، پنیر لبنه و نوتلا را اضافه کرده خوب هم بزنید.
برای گاناش خامه را گرم کنید سپس از روی اجاق بردارید شکلاتهای خرد شده را داخل خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات حل شود. تا وقتی که کاملا یکدست شود هم بزنید. کیک را از فر خارج کرده وقتی کمی سرد شد از قالب خارج کنید روی بشقاب کیک برگردانید. دوباره داخل قالب کمربندی قرار دهید(برای اینکه قسمت زیر کیک رو به بالا باشد) با سیخ چوبی سوراخهایی روی کیک ایجاد کنید. با 1 لیوان شیر کیک را خیس کنید. کرم پنیری را روی کیک بمالید. به این ترتیب تا وقتی کرم سفت شود داخل یخچال نگه دارید. وقتی سفت شد گاناش حاضر شده را روی کرم بریزید. با سلفون بپوشانید و دوباره داخل یخچال بذارید. حداقل 3 ساعت در یخچال بماند تا سفت شود. من کیک را از یک شب قبل درست کردم. خیلی خوب شد. موقع سرو تزئین کنید. نوش جان کسائیکه امتحان میکنند
طرز تهیه کیک با کرم پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی