آموزش طرز تهیه کیک با کرم و سس پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 استكان شكر(حدود 70 گرم)
1/2 استكان روغن مایع (80 گرم)
1/2 استكان شير(50 گرم)
1 پاكت بکینگ پودر(10گرم يا 2.5 قاشق چاى خورى
1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
1 پاكت وانیل شكرى(10 گرم و يا وانيل ايرانى كمى)
4 قاشق غذاخوری آرد
برای كرم:
1 لیتر شیر
2/3 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذا خوری نشاسته
2 قاشق غذا خوری پنیر لبنه
1 پاكت وانیل
مواد رویی:
2 لیوان آب پرتقال
2-3 قاشق غذاخوری نشاسته
1-2 قاشق غذا خوری شکر
طرز تهیه
اول از همه مواد کیک رو مخلوط کنید داخل قالب مستطیلی شکل بریزید داخل فر از قبل گرم شده 170درجه بپزید(با خلال چوبى پخت كيك را تست كنيد) براى كرم به غیر از پنیر همه مواد را داخل یک قابلمه روى اجاق مدام هم زده بپزید نزدیک به برداشتن از روى اجاق پنیر را اضافه کنید و هم بزنید بعد از اینکه کیک سرد شد كرم را روى كيك بمالید داخل قابلمه آب پرتقال،نشاسته،شکر رو با هم زدن بپزید بعد از اینکه قوام گرفت از روى اجاق بردارید و بعد از سرد شدن روی كرم بمالید داخل یخچال چند ساعت استراحت بدین و برش زده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه