آموزش طرز تهیه کیک با روکش نارگیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 لیوان
وانیل کمی
آب سرد 1/2 لیوان
آرد 1.5 پیمانه
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
پودر نارگیل 2 قاشق غذا خوری
مواد اولیه رویه :
تخم مرغ (سفیده) 2 عدد
شکر 1/2 پیمانه
پودر نارگیل 1/5پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغ و وانيل و شكر را با هم زن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه. بعد آب سرد را اضافه مي كنيم و چند دقيقه مي زنيم.
2-سپس روغن را اضافه كرده و دو دقيقه مي زنيم. بعد آرد الك شده و بكينگ پودر را اضافه كرده به آهستگي مخلوط مي كنيم.
3-در آخر پودر نارگيل مواد را داخل قالب ريخته در طبقه ی وسط فر با حرارت ١٨٠ بيست تا بيست و پنج دقيقه مي پزيم.
4-در اين فاصله مواد رويه را آماده مي كنيم. دو تا سفيده تخم مرغ را مي زنيم تا كاملا سفيد بشه و از ظرف نريزه. سپس نصف پيمانه شكر را اضافه كرده هم مي زنيم.
5-بعد ١و ١/٢پيمانه پودر نارگيل اضافه مي كنيم و آهسته با قاشق مخلوط مي كنيم. پف سفيده نبايد بخوابه.
6-حالا همونجوري كه فر روشنه كيك پخته شده را خارج مي كنيم.
7-مواد رويه را روش پهن میکنیم وبه مدت ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم تا رویه ی کیک طلایی شود وبعد از سرد شدن به شکل دلخواه برش میزنیم ..نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه