آموزش طرز تهیه کیک با آب سرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 1.5 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر کاکائو 1 قاشق مربا خوری
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری سرخالی
آب سرد 1و2 پیمانه
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-قبل هرکاری فرتون رو روشن کنین با دمای ۱۸۰ درجه. در شروع کار تخم مرغ و وانيل و شكر را با هم زن دور تند بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه.بین پنج تا هفت دقیقه طول میکشه.
2-بعد آب سرد را اضافه مي كنيم و چند دقيقه هم مي زنيم.
3-سپس روغن را اضافه كرده و دو دقيقه مي زنيم. بعد آردو پودر کاکائو و بیكينگ پودر الک شده را کم کم به موادمون اضافه كرده به آهستگی مخلوط میكنيم.
4-در مرحله آخر پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و آروم هم میزنیم.در آخر مواد رو داخل قالب کاغذ روغنی انداخته ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۲۵تا ۳۵دقیقه میزاریم تا پخته شه.
5-شما بعدبیست دقیقه تست کنین.چون دمای فرها متغیر هستش ممکنه بیشتر هم طول بکشه.این کیک بافتی بسیار نرم و پنبه ای داره که حتی برای خامه کشی هم میتونه مناسب باشه.
سایر نکات
از پودر کاکائو بیشتری هم میتونین استفاده کنین ولی حتما به همون اندازه از آردتون کم کنید.
آب حتما سرد باشه.
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو حداقل سه بار الک کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه