آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک اسفنجی به شکل هندوانه و انار با روکش خامه قنادی سولیانو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی به شکل هندوانه و انار با روکش خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این کیک به دلیل شکل و تزیین آن بهترین گزینه برای شب یلداست. شب یلدا یک سنت کهن بین ایرانیان است که بلندترین شب سال را جشن می‌گیرند و خوراکی‌هایی مانند انار و هندوانه از تنقلات اصلی این شب به حساب می‌آید.
به هیمن دلیل ما تصمیم گرفتیم این کیک را به شکل هندوانه و انار در بیاوریم. ماده اصلی این کیک، کیک اسفنجی است. کیک اسفنجی نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر و تخم‌مرغ تشکیل داده است. در این نوع کیک با استفاده از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ، خمیر تهیه و پخت می‌شود. منشأ نام این کیک اسفنج دریایی است و علت نامگذاری آن این است که هنگامی که کیک بریده می‌شود مانند اسفنج دریایی بافت این کیک نیز از تعداد بی‌شماری حباب‌های هوایی تشکیل شده‌ است.

مواد لازم:

20 عدد تخم مرغ
700 گرم شکر
900 گرم آرد
400 گرم آب
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک قاشق چای خوری وانیل
یک قاشق چای خوری پودر کارامل
2 قاشق غذا خوری رنگ طبیعی خوراکی قرمز
خامه قنادی سولیانو برای تزیین

زمان آماده سازی : 30دقیقه زمان پخت:25دقیقه تعداد نفرات : 30نفر

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ‌ها را به صورت زرده و سفیده ازهم جدا کنید.

سپس سفیده را با همزن میزنیم تا زمانیکه پف کند، سپس شکر و رنگ طبیعی را به آن اضافه میکنیم و در ظرفی جداگانه زرده و آب را با چنگال به هم میزنیم و به سفیده را به آن اضافه میکنیم سپس آرد و وانیل و بکینگ پودر و پودر کارامل را دوبار الک می‌کنیم و به مخلوط زرده و سفیده اضافه می‌کنیم ، سپس در قالب هایی که از قبل با روغن مایع چرب کردیم میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم .

بعد از اینکه آن را از فر خارج کردید با خامه قنادی سولیانو روی آن را تزیین کنید و در ظرف سروتان قرار دهید و نوش جان کنید.
طرز تهیه کیک اسفنجی به شکل هندوانه و انار با روکش خامه قنادی سولیانو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی