آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی آمریکایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1.5 پیمانه
شیر 1 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/4قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی قبل از شروع کار قالبمونو آماده میکنیم، مواد اندازه گیری میکنیم و همه چی آماده واسه شروع.
2-خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه .
3-مواد خوشکمون رو مثل آرد، بکینگ پودر، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم .(من اینکار رو در حین اضافه کردن به مواد انجام میدم)
4-تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم .دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه .اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.
5-بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز.با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم.بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت
6-شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکرفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه .
7-مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه.
8-مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حدود کمتر از ۱ دقیقه و درحدی که موادمون یه دست بشه.
9-خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم .میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون وسطش رو تاپ تاپ میزنیم( نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله واسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فرکش کنه ) اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته, دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.
10-وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.حسابی پف کرده وطی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه . ١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
سایر نکات
سعی نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی که کاملا خنک نشده.
کیک اسفنجی رو همیشه با تیزترین چاقوی که داریم برش میزنیم.
من همیشه با نخ دندان برش میدم خیلی صاف و تمیز و یکدست میشه
من این کیک رو با نصف مواد هم درست کردم و یه کیک کوچیک خیلی خوب شد
⚠️⚠️حواستون باشه قالب رو پر نکنید نهایتا تا نصف قالب مواد بریزید چون خیلی پف میکنه وگرنه سر ریز میشه و کیکتون خراب میشه ⚠️⚠️
وقتی کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه