آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک اسفناج با محلبی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان پوره اسفناج(برای پوره اسفناج حدود 150_100 گرم برگهای اسفناج را بشویید و با کمی آب (حدود نصف استکان)بپزید.وقتی شروع به جوشیدن کرد 5_4 دقیقه بجوشانید و از روی اجاق بردارید و داخل غذاساز پوره کنید.بعد از ولرم شدن به کیک اضافه کنید.اگر پوره اسفناج اضافه ماند میتوانید در فریزر نگه دارید)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد(به نسبت بزرگی تخم مرغهایتان اندازه آرد میتواند تغییر کند)

برای محلبی:
4 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر شکر

برای روی کیک:
1 لیوان شیر سرد
1 پاکت پودر کرم شانتی ساده(75 گرم،همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
پودر نارگیل

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را حدود 5 دقیقه هم بزنید. مواد مایع و پوره اسفناج را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید. وانیل،آرد و بکینگ پودر را با الک کردن به مواد اضافه کنید بعد از هم زدن، داخل ظرف پیرکس مربعی چرب شده بریزید. داخل فر 175 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) منتظر بمانید کیک پخته شده سرد شود. روی کیک سرد شده به کمک کیک سوراخ کن و یا با هر وسیله ای دیگری با فاصله های یکسان سوراخ هایی را ایجاد کنید. سپس محلبی را حاضر کنید.
برای محلبی،تمام مواد بجز کره و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتی به نقطه جوش برسد با هم زدن مداوم بپزید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد شعله اجاق را کم کنید چند دقیقه دیگر بپزید و از روی اجاق بردارید. کره و وانیل را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. روی کیک، مخصوصا روی سوراخهایی که باز کردید بریزید. به کمک کفگیر روی آن را صاف کنید،در دمای اتاق نگه دارید تا کاملا سرد شود.کرم شانتی را با شیر سرد هم بزنید تا فرم بگیرد(میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید)روی محلبی سرد شده بمالیدو سپس پودر نارگیل بپاشید. برای اینکه کاملا سرد شده و استراحت کند حداقل 3_4 ساعت داخل یخچال نگه دارید
طرز تهیه کیک اسفناج با محلبی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی