آموزش طرز تهیه کیک اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
وانیل 18 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
روغن ( یک پیمانه ) 200 گرم
شیر 2/3 پیمانه
پوره اسفناج ( یک پیمانه ) 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 130 گرم
آرد 330 گرم
کرم برای لای کیک:
کره 20 گرم
شیر 1.5 پیمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذا خوری
آرد سفید 2 قاشق غذا خوری
شکر 3 قاشق غذا خوری
وانیل کمی
طرز تهیه
1-اسفناجها را بخار پز کرده ( فقط برگ اسفناج بدون ساقه ) و چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کامل برود و بعد در میکسر بریزید و خوب پوره کنید.
2-روغن را با شکر هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای ۱-۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
3-پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خمب مخلوط کنید. همزن ر خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و بیکینگ پودر را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
4-مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ( من کف قالب را کاغذ روغنی می اندازم ) و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
5-بعد از پخت از قالب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود سپس از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کنید و لای آنرا کرم بمالید.
6-طرز تهیه کرم لای کیک:
7-آرد را با کره در حدی تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس آرد ذرت و شیر و شکر و کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. در انتها وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
8-بعد از سرد شدن با همزن بزنید تا کمی پوک شود ( اگر رژیم ندارید در این مرحله نصف پیمانه خامه هم اضافه کنید ).
9-این کرم را لای کیک بمالید و برای دو تا سه ساعت بگذارید بماند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه