آموزش طرز تهیه کیک ارده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 1/5 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
ارده 3/4 پیمانه
ماست 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل 1/3 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1- ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا کرده،سفیده رو باهم زن و دور تند بزنید تا ابری شکل شده و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف جدا نشه..بگذارید داخل یخچال تا خنک بمونه.
2-زرده رو به همراه وانیل باهم زن بزنید تا کرم رنگ بشه،شکر رو اضافه کرده هم زدن رو ادامه بدید تا کشدار بشه ،روغن مایع و ارده رو هم اضافه کنید هم بزنید و در آخر ماست رو هم اضافه کرده هم بزنید.
3-دراین مرحله آرد رو که قبلا ۴بار به همراه بکینگ پودر و نمک الک کرده اید کم کم به مایه اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید
4-همزن رو کنار گذاشته و سفیده تخم مرغ رو به مایه اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی و تاکردن مواد درهم،هم بزنید…
5-قالب رو کمی چرب کرده کنجد بپاشید،مواد رو درون قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید…
سایر نکات
اگر به جای روغن مایع از روغن کنجد استفاده کنید کیک خوشمزه تر و رژیمی تر خواهد شد..میتوانید کف قالب و بعداز ریختن مایه کیک روی مایه راهم کنجد پاشی کنید.برای پخت کیک در مایکروویو درجه را روی 160 به مدت 60 دقیقه تنظیم کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه