آموزش طرز تهیه کیک ابر و باد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 لیوان
روغن 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
شکر 1.5 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-تخم مرغ ها و شکر و وانیل را بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند به ترتیب روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه و مخلوط کنید.
2-ته قابلمه ۲۶ سانت را چرب کنید دوسوم از مواد و ریخته و پودر کاکائو را به یک سوم باقیمانده اضافه کنید و مخلوط کنید
3-و روی مواد داخل قابلمه بریزید و با دسته قاشق کمی هم بزنید قابلمه را روی شعله پخش کن با شعله ملایم قرار دهید روی قابلمه دم کن گذاشته و کیک را بپزید .
4-برای تزئین از شکلات سفید و سیاه بن ماری شده با مقداری خامه و روغن استفاده کردم
5-شکلات سیاه و ریختم روی کیک و بعد شکلات سفید رو بعد با کشیدن سیخ چوبی شکل دادم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه