آموزش طرز تهیه کیک آلمان داخل قالب مافین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
پاکت خمیر مایه خشک فوری(1 قاشق غذاخوری)و یا نصف پاکت خمیر مایه خیس
3 الی 3.5 لیوان آرد
نصف استکان شکر(35 گرم)
1 لیوان شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری پر کره
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف قاشق مرباخوری نمک
برای روی آن:
مخلوط 1عدد زرده تخم مرغ و1 قاشق مرباخوری شیر
برای کرم:
از 2 لیوان کمی بیشتر شیر
1 استکان شکر(70 گرم)
2 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری
80 گرم شکلات تلخ
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم،همان پودر خامه است)
تمام مواد بجز وانیل،شکلات و پودر کرم شانتی را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد.سپس اجاق را خاموش کرده وانیل و شکلات را بریزیدو هم بزنید سپس پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی 1دقیقه هم بزنید(میتوانید کرم شانتی اضافه نکنید ولی برای قوام کرم بهتر است)داخل قیف بریزید و نیم یا یک ساعت در یخچال بذارید.
برای روی آن:
حدود 150 گرم شکلات آب شده به روش بنماری (مخلوط شکلات شیری و تلخ)
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه،1 قاشق غذاخوری شکر و چند قاشق شیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.چند دقیقه صبر کنید.3 لیوان آرد را داخل ظرفی بریزید و وسط خمیر را باز کنید و مخلوط خمیر مایه را وسط آرد بریزید و روی مخلوط خمیر مایه را با آرد بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید.سپس شکر،وانیل شیر،تخم مرغ،نمک را اضافه کنید و ابتدا با همزن دستی هم بزنید و سپس با دست ورز بدید. بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدید.حدود 5 دقیقه ورز بدید(آرد با کنترل ریخته شود تا خمیر نرمی شود)در آخر کره آب شده را اضافه کنید و تا وقتی که کره با خمیر مخلوط شود ورز بدید.روی خمیر را بپوشانید و حداقل 1 ساعت استراحت بدید سپس کمی ورز بدید و روی خمیر آرد پاشیده به 12 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید و داخل قالب چرب شده بچینید.20_15 دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را آرام روی خمیرها بزنید.در فر 190_180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید(20_15 دقیقه)
بعد از بیرون آوردن از فر روی آن دستمال بکشید و 5 دقیقه استراحت بدید.بعد از سرد شدن کرم را داخل آن بزنید.روی آن شکلات آب شده بزنید و تا وقتی که شکلات سفت شود در یخچال بذارید.سپس در دمای اتاق در همان روز بصورت تازه میل کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه