آموزش طرز تهیه کیک آلبالویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آلبالو شسته و هسته گرفته 300 گرم
آرد سفید 3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
نمک 1 پنس
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-فر را با دمای۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید
2-زرده و سفیده تخم مرغ ها را جداکنید
3-دریک کاسه زرده ها و شکر را باهمزن مخلوط کنید تا کمی رنگش روشن شود
4-روغن مایع را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایع کرم رنگ و کشدار شود
5-آرد.بکینگ پودر.نمک و وانیل را چند بار الک کرده و به مخلوط بالا اضافه کنید
6-در کاسه ای دیگر سفیده ها را بزنید تا فرم بگیرد و سپس به مواد بالا اضافه کنید و بصورت دورانی هم بزنید
7-آلبالوها را اضافه کنید .فقط در حد مخلوط شدن و بصورت دورانی
8-مایع را در قالب چرب شده و در فر ازقبل گرم شده به مدت ۵۰ الی۶۰ دقیقه بپزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه