آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک آلبالو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

آلبالو هسته گرفته 1/2 لیوان
آرد 3 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شیر 1 لیوان سرخالی
شکر 2 لیوان
ماست‏ 2 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل‏ 1/8 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک 1 پنس
پودر پسته کمی
پودر قند برای تزئین کمی

طرز تهیه

1-ابتدا شیر تخم مرغ و بکینک پودر را از یخچال خارج کرده

2-فر را روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم کرده و روشن میکنیم

3-مواد خشک را سه بار الک میکنیم

4-آلبالو هسته گرفته شده را در دو قاشق آرد غلطانده

5-روغن و شکر به همراه وانیل با هم زن میزنیم تا کرمی رنگ بشه

6-تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم تا مواد پف دار و کرمی و حباب داربشه

7-ماست را هم اضافه میکنیم

8-هم زن را روی دور کند گذاشته و یا اون خاموش کرده و شیر و آرد را در سه مرحله به مواد مون اضافه میکنیم

9-کف ی قالب را کمی روغن چرب کرده کاغذ روغنی انداخته و کمی از مایع کیک ریخته و سپس آلبالو در وسط اون ریخته بعد مواد کیک و آلبالو ریخته تا هر دو تموم بشن

10-قالب را تکان داده و آرام به زمین می کوبیم تا هوای کیک خارج بشه

11-داخل فر گذاشته بعد از پنجاه دقیقه با خلال دندان تست میکنیم که کیک پخته شده یا نه

12-بعد از پخت فر را خاموش کرده بعد از دو سه دقیقه از فر خارج کرده و باز چند دقیقه صبر میکنیم تا کیک کمی خنک بشه سپس از قالب خارج کرده و روی توری قرار میدیم تا کاملا خنک بشه

13-بعد با پودر قند و پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید
طرز تهیه کیک آلبالو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی