آموزش طرز تهیه کیک آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آلبالو هسته گرفته 1/2 لیوان
آرد 3 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شیر 1 لیوان سرخالی
شکر 2 لیوان
ماست 2 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک 1 پنس
پودر پسته کمی
پودر قند برای تزئین کمی
طرز تهیه
1-ابتدا شیر تخم مرغ و بکینک پودر را از یخچال خارج کرده
2-فر را روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم کرده و روشن میکنیم
3-مواد خشک را سه بار الک میکنیم
4-آلبالو هسته گرفته شده را در دو قاشق آرد غلطانده
5-روغن و شکر به همراه وانیل با هم زن میزنیم تا کرمی رنگ بشه
6-تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم تا مواد پف دار و کرمی و حباب داربشه
7-ماست را هم اضافه میکنیم
8-هم زن را روی دور کند گذاشته و یا اون خاموش کرده و شیر و آرد را در سه مرحله به مواد مون اضافه میکنیم
9-کف ی قالب را کمی روغن چرب کرده کاغذ روغنی انداخته و کمی از مایع کیک ریخته و سپس آلبالو در وسط اون ریخته بعد مواد کیک و آلبالو ریخته تا هر دو تموم بشن
10-قالب را تکان داده و آرام به زمین می کوبیم تا هوای کیک خارج بشه
11-داخل فر گذاشته بعد از پنجاه دقیقه با خلال دندان تست میکنیم که کیک پخته شده یا نه
12-بعد از پخت فر را خاموش کرده بعد از دو سه دقیقه از فر خارج کرده و باز چند دقیقه صبر میکنیم تا کیک کمی خنک بشه سپس از قالب خارج کرده و روی توری قرار میدیم تا کاملا خنک بشه
13-بعد با پودر قند و پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه