آموزش طرز تهیه کيک شيري کاراملي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ………………. 7 عدد
پودر شکر ……………… 1 ليوان
آرد ……………………… 2 ليوان
بيکينگ پودر ………….. 2 قاشق چاي خوري
مواد لازم شربت:
شکر ……………………. 1 ليوان
شير …………………….. 5 ليوان
خامه …………………… 1 پاکت
مواد لازم سس کاراملي:
شکر ……………………. 5 قاشق غذاخوري
خامه …………………… 1 پاکت
مواد لازم براي کف ظرف سرو:
خامه …………………… 1 پاکت
طرز تهیه
تخم مرغ ها، پودر شکر، بيکينگ پودر و آرد را در يک ظرف گود ريخته و با دور کند هم زن، هم مي زنيم. خمير به دست آمده را در يک ظرف پيرکس که از قبل چرب و آردي کرده ايم مي ريزيم و ظرف را در فري که از قبل با دماي 160 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت 35 دقيقه مي گذاريم. تا انتهاي تايم پخت، در فر را باز نمي کنيم.
طرز تهيه ي شربت با مواد لازم شربت:
شکر، شير و خامه را در ظرفي ريخته و هم مي زنيم و ظرف را روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم، مرتب هم مي زنيم تا مواد به آرامي شروع به جوشيدن کند. ظرف را از روي اجاق برمي داريم و اجازه مي دهيم تا خنک شود.
طرز تهيه ي سس کاراملي با مواد لازم سس کاراملي:
شکر را در ظرفي ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا شکر به آرامي ذوب شده و کاراملي شود. خامه را در ظرف ديگري ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا به آرامي به جوش آيد، شکر کاراملي را از روي اجاق برداشته و به آرامي به خامه ي در حال جوش اضافه کرده هم مي زنيم تا سس کاراملي يک دستي به دست آيد.
آماده کردن ظرف سرو کيک:
خامه را کف ظرفي هم شکل و هم اندازه يا بزرگ تر از ظرف کيک مي ريزيم، کيک پخته شده و از حرارت افتاده را در ابن ظرف بر روي خامه برمي گردانيم، شربت ولرم را روي کيک ريخته و ظرف را در يخچال مي گذاريم و پس از خنک شدن، کيک را برش زده و روي برش ها را سس کاراملي مي ريزيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه