آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کيک شيري کاراملي

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کيک شيري کاراملي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ………………. 7 عدد
پودر شکر ……………… 1 ليوان
آرد ……………………… 2 ليوان
بيکينگ پودر ………….. 2 قاشق چاي خوري

مواد لازم شربت:
شکر ……………………. 1 ليوان
شير …………………….. 5 ليوان
خامه …………………… 1 پاکت

مواد لازم سس کاراملي:
شکر ……………………. 5 قاشق غذاخوري
خامه …………………… 1 پاکت

مواد لازم براي کف ظرف سرو:
خامه …………………… 1 پاکت

طرز تهیه

تخم مرغ ها، پودر شکر، بيکينگ پودر و آرد را در يک ظرف گود ريخته و با دور کند هم زن، هم مي زنيم. خمير به دست آمده را در يک ظرف پيرکس که از قبل چرب و آردي کرده ايم مي ريزيم و ظرف را در فري که از قبل با دماي 160 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت 35 دقيقه مي گذاريم. تا انتهاي تايم پخت، در فر را باز نمي کنيم.

طرز تهيه ي شربت با مواد لازم شربت:
شکر، شير و خامه را در ظرفي ريخته و هم مي زنيم و ظرف را روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم، مرتب هم مي زنيم تا مواد به آرامي شروع به جوشيدن کند. ظرف را از روي اجاق برمي داريم و اجازه مي دهيم تا خنک شود.

طرز تهيه ي سس کاراملي با مواد لازم سس کاراملي:
شکر را در ظرفي ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا شکر به آرامي ذوب شده و کاراملي شود. خامه را در ظرف ديگري ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا به آرامي به جوش آيد، شکر کاراملي را از روي اجاق برداشته و به آرامي به خامه ي در حال جوش اضافه کرده هم مي زنيم تا سس کاراملي يک دستي به دست آيد.

آماده کردن ظرف سرو کيک:
خامه را کف ظرفي هم شکل و هم اندازه يا بزرگ تر از ظرف کيک مي ريزيم، کيک پخته شده و از حرارت افتاده را در ابن ظرف بر روي خامه برمي گردانيم، شربت ولرم را روي کيک ريخته و ظرف را در يخچال مي گذاريم و پس از خنک شدن، کيک را برش زده و روي برش ها را سس کاراملي مي ريزيم
طرز تهیه کيک شيري کاراملي

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی