آموزش طرز تهیه کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گردو (خردشده): 2 پیمانه
کشمش: یک دوم پیمانه
کره (به دمای محیط رسیده): 225 گرم
شکر: 100 گرم
شکر قهوه ای: 100 گرم
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک قاشق چای خوری
آرد: 300 گرم
نشاسته: یک قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو: 3 قاشق سوپ خوری
بیکنیگ پودر: یک قاشق چای خوری
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
چیپس شکلات: یک پیمانه
طرز تهیه
1. کره و شکرها را در ظرف مناسبی با همزن آنقدر بزنید تا یکدست شوند.
2. تخم مرغ و زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
3. آرد، وانیل، نشاسته، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه و مخلوط کنید.
4. گردو، کشمش و چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را به کمک لیسک مخلوط کنید تا خمیر سفت و یکدستی حاصل شود.
5. به کمک اسکوپ بستنی گلوله هایی از خمیر جدا کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و کمی روی آنها فشار وارد کنید تا پهن شوند.
6. سینی فر را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوکی ها بپزند.
7. آنها را از فر درآورید و پس از خنک شدن سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه