آموزش طرز تهیه کوکی موکای تیره (Darkmocha cookie) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک دوم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
پودر اسپرسو: یک قاشق سوپ خوری
کره (ذوب شده): 3 قاشق سوپ خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
وانیلین: یک هشتم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ: یک عدد
شکر: یک پیمانه (برای غلتاندن)
طرز تهیه
آرد، پودر کاکائو، پودر اسپرسو، نمک و بیکینگ سودا را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کره، شکرها، سفیده تخم مرغ و وانیلین را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
مواد خشک را بیفزایید.
از خمیر توپ های کوچکی جدا کرده و در شکر بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بپزید.
نکته: اگر خمیر سفت یا خشک بود، یک تا 2 قاشق چای خوری شیر اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه