آموزش طرز تهیه کوکو ی اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
اسفناج ……………. 500 گرم
تخم مرغ …………… 2 عدد
آرد ……………….. 2 فنجان قهوه خوری
شیر ………………. 1 فنجان قهوه خوری
پنیر صبحانه ………… 1 فنجان چای خوری(خرد یا رنده شده)
سیب زمینی ……….. 1 عدد متوسط
پیاز ……………….. 1 عدد
نمک، فلفل …………. به مقدار لازم
پنیر موتزارلا ……….. به مقدار دلخواه
.
طرز تهیه
اسفناج ها را خوب شسته و خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم و به آن، آب جوش اضافه می کنیم طوری که آب جوش روی اسفناج ها را بپوشاند و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه بماند سپس اسفناج ها را کاملا آبکش کرده و در ظرفی می ریزیم و پیاز ریز خرد شده، سیب_زمینی رنده شده و پنیر صبحانه را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس تخم_مرغ ها، آرد ، شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. مخلوط را در قالب مورد نظر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم، می ریزیم و قالب را درون فر که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کوکو بپزد سپس قالب را از فر خارج کرده و پنیر موتزارلا ی رنده شده را روی کوکو ریخته و دوباره قالب را به مدت یک تا دو دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود سپس قالب را از فر خارج کرده و بعد از این که کمی حرارت آن کم شد، کوکو را از قالب خارج کرده و برش می زنیم و در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه