آموزش طرز تهیه کوکو سبزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کوکو سبزی از جمله غذاهای خشک و خوشمزه ای هست که برای یک وعده غذایی شیک و کم هزینه مناسب است. کوکوها انواع مختلفی دارند و کوکو سبزی هم از پرطرفدارترین انواع کوکو است که علاوه برعطر و طعم فوق العاده ای که دارد، خواص فراوانی هم دارد و یک غذای سالم محسوب می شود.
کوکو سبزی همانند کوکو سیب زمینی از معروف ترین کوکوهای ایرانی است که با سبزیجات خوش عطر و تخم مرغ درست می شود.
مواد لازم:
سبزی کوکویی نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان لازم
زرشک 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
گردو 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه
1. برای تهیه کوکو در ابتدا، سبزی را پاک می کنیم و خیلی ریز خرد می کنیم. سپس سبزی خرد شده را به خوبی شسته و آبکشی می کنیم و صبر می کنیم تا آب اضافی اش بریزد.
2. در ادامه یک تابه مناسب برمی داریم و مقداری روغن مایع می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود. بعد از داغ شدن سبزی را در تابه می ریزیم و خیلی کم در حد چند دقیقه تفت می دهیم. سپس از روی حرارت برمی داریم.
3. حالا در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را می شکنیم و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کامل یکدست شود. سپس گردوی خرد شده و زرشک را هم به مواد اضافه می کنیم. (استفاده از گردو و زرشک اختیاری است)
4. در ادامه سبزی تفت داده شده را هم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند. حالا نوبت سرخ کردن کوکو هست.
5. برای این کار یک تابه بزرگ برمی داریم و کمی روغن می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود. سپس مایه کوکو را در تابه می ریزیم و با قاشق مایه را در کف تابه صاف می کنیم و حرارت گاز را کم می کنیم و صبر می کنیم تا قسمت زیر کوکو کامل سرخ شود.
6. در ادامه قبل از اینکه کوکو را برگردانیم آن را به 4 قسمت تقسیم می کنیم تا برگرداندن کوکو آسان شود. سپس همه قسمت های کوکو را برمی گردانیم تا روی دیگر کوکو هم برشته شود. بعد از اینکه دو طرف کوکو کامل سرخ شد آن را در دیس می کشیم و با گوجه فرنگی تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکو سبزی خوشمزه لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه