آموزش طرز تهیه کوفته مافین اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برگ اسفناج (خرد شده): 200 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 700 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
پیاز (رنده شده): 1 عدد
سیر (له شده): 3 حبه
پودر نان خشک یا پودر سوخاری: 4 ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
سیب زمینی (پخته): 4 عدد
شیر: یک دوم پیمانه
کره: 2 ق س
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز رنده شده، سیر له شده و برگ اسفناج خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. نان خشک پودر شده، نمک، زیره و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید.
3. آنها را در داخل کاپ های قالب مافین (با کره چرب شده) قرار داده و فشار دهید تا شکل کاپ ها را به خودشان بگیرند. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند.
طرز تهیه مواد میانی:
1. سیب زمینی ها را در آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کرده و له کنید. کره، شیر، سیب زمینی را اضافه کرده حدود 2 دقیقه به خوبی مخلوط کنید، نمک را بیفزایید.
2. مافین ها را پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کنید. پوره سیب زمینی را در قیف قنادی بریزید داخل مافین ها پایپ کنید. سپس سرو کنید. نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه