آموزش طرز تهیه کوش باشی پیده (پیده گوشت) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1.5 لیوان آب
1/2 استکان روغن زیتون (استکان کمر باریک ترک ، 44 گرم)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
آرد به مقدار کافی (حدود 3.5 الی 4 لیوان کافی است)
مواد داخل پیده:
500 گرم گوشت قیمه ای ریز خرد شده (گوشت پر چرب نتیجه خوبی میدهد)
2 عدد پیاز متوسط
2 عدد گوجه فرنگی
2 حبه سیر
2 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز
جعفری
نمک ، فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 استکان روغن زیتون (اگر گوشتتان پر چرب است میتوانید مقدار روغن را کم کنید)
طرز تهیه
برای خمیر ، خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و 45_30 دقیقه استراحت بدید.
برای داخل پیده بجز جعفری بقیه مواد را داخل غذاساز خرد کنید. جعفری را خرد کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس از خمیر استراحت کرده چانه هایی بردارید و در اندازه دلخواه باز کنید و از مواد گوشتی داخل پیده بذارید و کناره های پیده را جمع کنید تا شکل پیده بگیرد. در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه