آموزش طرز تهیه کنسرو قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
قارچ 1 بسته
آب 6 لیوان
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-اول قارچ ها رو بشورید و اسلایس کنید.
2-بذارید آب جوش بیاد.
3-وقتی آب جوش اومد بهش نمک و آبلیمو اضافه کنید.
4-قارچ ها رو به آب در حال جوش اضافه کنید.
5-اجازه بدین تا قارچ ها ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشه.
6-صبر کنین تا سرد شه بعد داخل شیشه بریزین و آب قارچ ها رو هم اضافه کنین و بذارین یخچال.
سایر نکات
این کنسرو ۶ ماه توی یخچال میمونه فقط حتما موقع استفاده از قاشق خشک استفاده کنین.
بیشتر از ۲۰ دقیقه هم قارچ نجوشه که سفت و لاستیکی میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه