آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه کنسرو سس صبحانه شاکشوکا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کنسرو سس صبحانه شاکشوکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 کیلو گوجه فرنگی
2 عدد بادمجان بزرگ
2 عدد فلفل قرمز کاپیا (فلفل ترکیه ای)
2 عدد فلفل چارلیستون (تند یا شیر به خودتان بستگی دارد)
1/2 استکان سرکه
6/7 حبه سیر ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری شکر
سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه حدود 1 قاشق غذاخوری خودتان حتما کنترل کنید)
1/2 بسته جعفری (حدود 15 ساقه)
روغن زیتون
پودر فلفل قرمز (به دلخواه)

طرز تهیه

ابتدا بادمجان را پوست کنده مکعبی خرد کنید و حدود 20 دقیقه داخل آب نمک نگه دارید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس آبکش کنید و آب بادمجان را کاملا بگیرید و داخل سینی فر بریزید و روی بادمجان روغن زیتون بریزید و نمک بپاشید و در فر 220 درجه مثل وقتی که در روغن سرخ میکنید سرخ کنید. به همان شکل فلفل ها را مکعبی خرد کنید و در فر سرخ کنید(میتوانید روی اجاق داخل روغن هم سرخ کنید ، بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حوله ای بریزید و روغن اضافی را بگیرید) در زمانی که فلفل و بادمجان در فر سرخ میشوند حدود نصف استکان روغن زیتون را داخل قابلمه ای بریزید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و در غذاساز خرد کنید و یا رنده کنید و داخل قابلمه بریزید. تا وقتی که آب گوجه فرنگی گرفته شود گاهی هم بزنید و بپزید. بادمجان و فلفل سرخ شده را به گوجه فرنگی اضافه کنید و به ترتیب سیر ، نمک ، شکر ، سرکه ، جعفری و اگر تند دوست دارید میتوانید پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و 2_1 دقیقه بجوشانید و سپس بصورت داغ داخل شیشه ها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و شیشه را به شکل سر و ته بذارید. یک شب به این شکل نگه دارید تا کاملا سرد شود سپس برگردانید و در جای سرد نگهداری کنید و در طول زمستان استفاده کنید. نوش جان
طرز تهیه کنسرو سس صبحانه شاکشوکا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی