آموزش طرز تهیه کمپوت گیلاس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
گیلاس 400 گرم
آب به مقدار لازم
شکر 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-گیلاس هارو بشورین وتوظرف شیشه ای بریزید که در آهنی داشته باشه بعد آب و شکر را بجوشانید فقط در حد دو سه جوش بعد از کمی حرارت افتادن رو گیلاس ها بریزید ودر آن را محکم ببندید ودر قابلمه ای شیشه را قرار داده وتا جایی که کمی مانده به سر شیشه آب بریزید وبه مدت ده دقیقه بجوشانید
2-بعد از ده دقیقه کمپوت آماده هست تمام میوه هایی که قابلیت کمپوت شدن را دارند بدین ترتیب درست کنید وبه مدت یک سال می توان نگه داری کرد سعی کنید که سر شیشه ها سالم باشند تا هوا نفوذ نکند والا فاسد میشود این اندازه برای یک شیشه متوسط سس هست……………توجه داشته باشید که شیشه را از اول در آب سرد قرار دهید تا بجوشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه