آموزش طرز تهیه کلوچه ی پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
روغن زیتون………………….. 216 گرم
ماست……………………….. 240 گرم
تخم مرغ……………………… 2 عدد درشت
شکر………………………… 200 گرم
آرد………………………….. 560 گرم
بیکینگ پودر………………….. 2 قاشق مربا خوری
آب پرتقال یا لیموترش تازه…….. 1 قاشق مربا خوری
رنده ی پوست پرتقال…………. 1 پرتقال
وانیل……………………….. 1 قاشق چای خوری( اختیاری)
.
مواد لازم روی خمیر:
زرده ی تخم مرغ…………….. به مقدار لازم
شکر……………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، وانیل و بیکینگ_پودر را در ظرفی، 2 بار الک می کنیم. در ظرف دیگری روغن_زیتون ، ماست ، تخم_مرغ ، آب پرتقال یا لیموترش تازه ، شکر و رنده ی پوست یک پرتقال را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. مخلوط آرد را به آن اضافه کرده و به وسیله ی یک قاشق چوبی، به خوبی همه ي مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی حاصل شود که کمی به دست می چسبد. اجازه می دهیم خمیر به مدت نیم ساعت استراحت کند. دستانمان را با روغن زیتون چرب می کنیم و از خمیر تکه هایی به بزرگی نارنگی جدا کرده و کف دست گرد می کنیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم. روی خمیر را به زرده ی تخم مرغ آغشته کرده و روی آن شکر می پاشیم. سینی فرا را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و بعد از اين که از حرارت افتاد به همراه چای ، سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: بعد از استراحت خمیر، دوباره با قاشق چوبی، خمیر را کمی ورز می دهیم و به قوام آن دقت می کنیم. بسته به بزرگی تخم مرغ و شلی و سفتی ماست مورد استفاده، ممکن است قوام خمیر فرق کند، در این مرحله اگر لازم بود کمی آرد(با قاشق چای خوری) به آن اضافه می کنیم تا قوام مورد نظر حاصل خواهد شد. باید دقت کنیم که آرد زیاد نشود وگرنه کوکی ها سفت خواهد شد.
شیرینانه ی 2: برای چونه زدن خمیر، دستانمان را خوب چرب می کنیم چون چسبیدن خمیر به دست، طبيعي است، اگر خمیر به دست نچسبد، کلوچه ها سفت خواهد شد.
شیرینانه ی 3: وقتی خمیرها گرد شده را در سینی فر قرار می دهیم ممکن است وا برود، طبيعي است و بعد از پخت، کوکی منسجمی خواهیم داشت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه