آموزش طرز تهیه کلوچه قارچ و ماهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر ۱ قاشق چایخوری
کره سرد (خرد کرده) ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۸۰ گرم
زرده تخممرغ همزده ۲ عدد
کنجد به میزان لازم
مواد لازم میانی:
کره ۳۰ گرم
پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد
قارچ خرد کرده ۲۰۰ گرم
فیله ماهی پخته ۲۰۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
پنیر خامهای ۵۰ گرم
طرز تهیه
آرد، بیکینگپودر و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید. آنگاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید تا بصورت خرده نان در آید.
۲٫ حالا خامه را اضافه کنید و مخلوط نمائید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
۳٫ اینک خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر مستطیلهایی به ابعاد ۴×۳ سانتیمتر برش بزنید.
۴٫ حالا یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده روی خمیر بگذارید و یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید. سپس اطراف خمیر را با چنگال بهم بچسبانید، رویش زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و در سینی فر بچینید.
۵٫ اکنون در فر گرم کرده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه کلوچهها را بپزید.
روش تهیه مواد میانی
۱٫ کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و ۵ دقیقه تفت دهید.
۲٫ حالا قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید سپس فیله ماهی، پودر سیر و جعفری را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
۳٫ اینک پنیر خامهای را اضافه کنید و با مواد مخلوط نمائید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه