آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کلر(نان خامه ای)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کلر(نان خامه ای) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه خمیر:
100 گرم روغن جامد
1لیوان آب(لیوان یا پیمانه قنادی)
1لیوان آرد
4عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری نمک

برای کرم وسط :
1ونیم لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری نشاسته(ذرت)
3_4 قاشق غذاخوری شکر
2عدد زرده تخم مرغ
3قاشق غذاخوری پر کره پسته
❣نکته:کسانیکه میخواهند کرم را ساده درست کنند،بجای کره پسته، 1 پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنند.❣پودر کرم شانتی پاکت 75گرمی است همان پودر خامه است از لوازم قنادی فروشی پودر کرم شانتی یا پودر خامه بخرید

برای روی آن:
100گرم شکلات
100میلی لیتر خامه

خامه را در حد ولرم شدن گرم کنید.از روی اجاق برداشته شکلات را اضافه کنید.تا وقتیکه شکلات آب شود هم بزنید.و داخل یخچال قرار دهید.
100میلی لیتر شکلات سفید،نصف پاکت خامه این دو را هم به همان شکل درست کنید.

طرز تهیه

ابتدا کرم وسط آن را آماده کنید.بجز کره پسته تمام مواد را داخل قابلمه بریزید.و روی اجاق در حالیکه هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید سپس از روی اجاق بردارید.وقتی ولرم شد کره پسته را اضافه کرده10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.برای اینکه روی آن پوسته نبندد هر از گاهی هم بزنید.برای خمیر،روغن را داخل قابلمه بریزید.وقتی شروع به آب شدن کرد آب را اضافه کنید.وقتی آب جوشید آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.به این صورت 1-2 دقیقه در حالیکه هم میزنید بپزید.از روی اجاق گاز بردارید و کنار بذارید ولرم شود.وقتی ولرم شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم بزنید.یعنی هر تخم مرغ را که در خمیر حل کردید بعدی را اضافه کنید(خمیر باید قوام چسبناکی داشته باشد)اگر قوام آن خیلی شل بود نیم ساعت داخل یخچال بذارید(مهم)اگر موقعی که قوامش خیلی شل است بریزید خمیرتان میخوابد! تمام خمیر را داخل قیف بریزید.اگر داشته باشید ماسوره دایره و اگر نباشد قیف را به کلفتی یک انگشت ببرید.روی سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله،به صورت نوارهای کوتاه بریزید(زیاد کلفت نکنید خیلی پف میکند)داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید(حدود20_15 دقیقه)تا زمانیکه بپزد در فر را به هیچ وجه باز نکنید.وقتی مدت زمان پخت تمام شد فر را خاموش کنید و تا زمانیکه سرد شود در فر بماند.اکلر پخته شده را از وسط نصف کنید و وسط آن کرم بمالید.قسمت روی آن را به گاناش های سرد شده آغشته کنید و روی اکلر کرمدار بذارید.روی آن را به دلخواه تزئین کنید
طرز تهیه کلر(نان خامه ای)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی