آموزش طرز تهیه کسرول سالاد داغ مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر
خلال بادام 1/4 پیمانه
کورن فلکس (ذرت پرک شده) 1/2 پیمانه
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش 1 تکه
پیازچه خرد شده 2 عدد
ماست کمچرب 170 گرم
سوپ مرغ 300 گرم
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده 3/4 پیمانه
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز خرد شده 1 عدد
کرفس (ساقه) خرد شده 2 عدد
سینه مرغ نگینی و پخته شده 3 پیمانه
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
2-در یک کاسه بزرگ، مرغ، کرفس، فلفل دلمهای، پنیر، سوپ، ماست، پیازچه، آبلیموترش و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون ظرف پیرکس مستطیلی بریزید.
3-در یک کاسه کوچک، کورنفلکس و بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی مخلوط مرغ بریزید.
4-را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و ۱۰ دقیقه پیش از سرو کنار بگذارید تا خنک شوند.
سایر نکات
در این کسرول تقریبا همه چیز وجود دارد، از مرغ گرفته تا کرفس، کورنفلکس و بادام و پنیر. اما ترکیب همه آنها با هم غذای خوشمزهای تشکیل دادهاند که توصیه میکنیم درست کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه