آموزش طرز تهیه کرپ کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد : ۲ لیوان
شیر : ۲ و نیم لیوان
وانیل : نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
روغن : ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱. همه این مواد رو با هم مخلوط کنید (نیازی به همزن برقی نيس) اگه نیاز بود از صافی رد کنید تا یکدست شه.
۲. یک ماهیتابه رو بزارید رو شعله تا داغ بشه.کفش رو با اسپری روغن خیلی کم چرب کنید.
۳. با ملاقه از مایع کرپ داخل ماهیتابه بریزید ماهیتابه رو تکون بديد تا همه جا یک لایه نازک کرپ پخش بشه. وقتی یک طرف کرپ پخت اونوری کنید تا طرف ديگه هم پخته بشه (خیلی زود میپزه).
۴. بعد کرپ ها رو بوسیله کاتر گرد یا یک پیش دستی منظم برش بزنید و کناره های اضافه شو بگیرید تا همه اندازه هم بشن.
۵. بذارید کنار تا کاملا خنک بشن.
۶. برای فیلینگ وسطش من از خامه فرم گرفته استفاده کردم. واسه هر لایه يه قاشق غذاخوری خامه استفاده کردم. (میزان خامه بستگی به خودتون داره. من کم استفاده کردم تا هم خوردن و هم برشش راحتتر بشه) شما میتونید از هرچیزی استفاده کنید (کرم پاتیسیر،نوتلا،فراستینگ پنیری).
۷. لایه ها رو به ترتیب روی هم قرار ميديم. چند ساعت میذارین یخچال تا منسجم بشه بعد هرجور خواستين که تزیین میکنین. من دورشو با خامه استرکشی کردم و با پودر بیسکوییت کاور کردم.
من مواد و دو برابر کردم و ۳۰ عدد کرپ به قطر ۱۵ داشتم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه