آموزش طرز تهیه کرپ نیمرو و قارچ با سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
صبحانه فقط کره، پنیر و مربا و نیمرو و املت نیست. صبحانه میتواند انواع و اقسام غذاها و خوراکیهای مختلف باشد. بنابراین با ایجاد تنوع در این وعده مهم روزتان را بسازید و از صبحانه بیشتر لذت ببرید. کرپ نیمرو و قارچ با سس مخصوص میتواند مهمان سفره صبح شما باشد.
مواد لازم برای تهیه روی کرپ
۲ قاشق غذا خوری کره پاستوریزه کاله
۳۰۰ گرم قارچ
۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
۱ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۴ عدد تخم مرغ نیمرو شده
۱ فنجان پنیر پیتزا کاله
مواد لازم برای تهیه سس
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
۱ فنجان خامه
یکچهارم قاشق چایخوری جوز هندی
نمک به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه کرپ
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ فنجان شیر کمچرب کاله
۱ فنجان آرد
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چایخوری نمک
مقداری سبزیجات برای تزیین
طرز تهیه مواد داخل کرپ
در یک تابه بزرگ چدن، کره را با حرارت متوسط ذوب کنید. قارچ، آویشن و سیر را اضافه کرده و مواد را حدود 15 دقیقه تفت دهید. پودر جعفری را هم اضافه کنید سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید.
طرز تهیه سس
در یک تابه متوسط، کره را روی گرمای متوسط ذوب کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. خامه را هم اضافه کنید تا ترکیب غلیظ شود. حدود 2 تا 3 دقیقه کافی است. ترکیب قارچ را هم اضافه کنید و مواد را حدود 7 دقیقه تفت دهید.
طرز تهیه کرپ نیمرو و قارچ
طرز تهیه کرپ نیمرو و قارچ
در یک کاسه متوسط، ۴ عدد تخم مرغ، شیر، آرد، کره ذوب شده و نمک را اضافه کنید.
یک تابه متوسط را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.
به وسیله یک قلم آشپزی کف تابه را با کره چرب کنید.
یک چهارم از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر به همه جای آن برسد و نازک شود.
حدود ۲ دقیقه بعد وقتی یک طرف کرپ قهوهای شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
یکچهارم از سس را با پنیر روی کرپ بریزید.
یک عدد تخم مرغ نیمرو شده هم روی سس قرار دهید.
مقداری، نمک، فلفل و آویشن بپاشید.
کرپ را به یک بشقاب مناسب انتقال دهید و با کمی جعفری تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه