مواد اولیه :
قارچ……………………………..2پیمانه |
پنیر پیتزا…………………………1پیمانه (رنده شده) |
مرغ……………………………..1قطعه (سینه) |
رب گوجه فرنگی…………………..2قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای……………………….نصف پیمانه (نگینی شده و ترجیحا رنگی) |
ذرت……………………………..نصف پیمانه |
پیاز……………………………..2عدد |
سبزی……………………………3قاشق سوپخوری (شامل ریحان و جعفری ساطوری شده) |
نمك……………………………..به میزان لازم |
روغن زیتون……………………..به میزان لازم |
فلفل…………………………….به میزان لازم |
كره…………………………….50گرم |
برگ بو…………………………5عدد |
مواد خمیر :
زعفران…………………………به میزان لازم (اختیاری) |
تخم مرغ……………………….3عدد |
شیر……………………………1ونیم پیمانه |
آرد…………………………….1پیمانه |
طرز تهیه مواد میانی
ابتدا مقداری كره را آب كرده و مرغ شسته شده را در آن تفت بدهید و اجازه دهید با مقداری آب و برگ بو و 1عدد پیاز و پودر سیر بپزد طوری كه 1پیمانه از آب آن باقی بماند.سپس مرغ را ریش ریش كرده و آب مرغ را از صافی بگذرانید و جدا بگذارید تا كمی خنك شود.ذرت را با مقداری آب و نمك كاملا بپزید و آبكش كنید.
پیاز دوم را ریز كرده و در روغن تفت دهید تا نیمه سرخ شود.سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه كرده و اجازه دهید كمی تفت بخورد.سپس مرغ را اضافه كرده و كمی نمك و فلفل و زعفران اضافه كنید و دوباره تفت دهید.
قارچ ها را ورقه ورقه کرده وبه مواد بالا اضافه کنید سپس ذرت،رب گوجه فرنگی و سبزی را اضافه كرده و خوب تفت دهید تا آب مواد كاملا كشیده شود سپس زیر حرارت را خاموش کنید و پنیر پیتزای رنده شده را درون مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه خمیر نان کرپ
ابتدا فر را روشن كنید تا كمی گرم شود سپس آرد را با مقدار كمی نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا كاملا هوا خورده و سبك شود.در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب بهم بزنید و در صورت تمایل به آن كمی زعفران اضافه كنید.سپس شیر را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن به تدریج آرد را اضافه کنید تا مایه صاف و رقیقی بدست آید. در این حالت اگر مایه شما غلیظ بود از آب مرغ كنار گذاشته شده به آن بیفزایید.
داخل تابه ای كره بریزید و اجازه دهید گرم شود سپس مقداری از خمیر را داخل آن ریخته و كاملا بگردانید تا سطح تابه را بپوشاند طوری كه بعد از پخت یك لایه نازك خمیر داشته باشید نه بیشتر!
درون هر نان کرپ مقداری از مایه آماده شده مرغ و پنیر قرار دهید و آن را تا بزنید .پس از آماده سازی مواد را درون سینی فری که چرب کرده اید بچینید سپس داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود ، کرپ های آماده را درون ظرف بگذارید و روی آنها را با جعفری خرد شده تزیین کنید ، این غذا باید داغ سرو شود.
نكات:
1)در صورت تمایل مقداری گوجه فرنگی هم به مواد كرپ اضافه كنید.
2)در صورتی که نمیخواهید از فر استفاده کنید باید پس از ریختن پنیرها باز هم مواد را حرارت دهید تا پنیر ها آب شوند سپس درون نان ها گذاشته و سرو کنید.
3)از 1 حبه سیر خرد شده هم میتوانید برای مواد داخل کرپ استفاده کنید ، به جای گوشت مرغ از گوشت چرخ کرده یا سویا یا ژامبون نیز میتوانید استفاده کنید ، همچنین بجای ذرت میتوانید از نخود فرنگی نیز استفاده کنید.
نوش جان…
منبع: سوران
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه