آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه کرپ با طعم نان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کرپ با طعم نان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 لیوان شیر
2 لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
1/4 قالب پنیر سفید(پنیر صبحانه)
1 مشت جعفری
1 مشت شوید
4 ساقه پیازچه تازه(بغیر از قسمت های سفید)
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری
3_3ونیم لیوان آرد
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

داخل ظرفی به ترتیب تخم مرغ، شیر و آب را بریزید با هم زن دستی خوب هم بزنید سپس روغن مایع، پنیر، جعفری و شوید ریز خرد شده را ریخته آویشن، فلفل ، خمیر مایه، آرد و نمک را اضافه کرده، با هم زن برقی خوب هم بزنید. خمیر کرپ حاضر است
ماهیتابه مناسبی را روی اجاق گاز گذاشته زیر آن را روشن کرده، حدود 5 دقیقه با حرارت زیاد ماهیتابه را داغ کنید، از خمیر کرپ یک ملاقه روی ماهیتابه بریزید، با حرکات دایروی قسمت زیری ملاقه خمیر را پهن کنید(فقط این قسمت را باید کمی سریع انجام دهید)
کرپ را با کنترل بپزید، وقتی رنگ خمیر کمی تیره شد از کناره هایش به کمک کفگیر به آرامی بلند کنید، اگر سریع این کار را انجام دهید کرپ بهم میریزد. وقتی قسمت زیری کرپ پخت، برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. روی ظرف سرو مناسبی گذاشته، روی آن را با کره و یا مارگارین چرب کنید. ❣نکته:اگر به صورتیکه گفتم نتوانستید کرپ را از ماهیتابه بلند کنید، قبل از ریختن خمیر داخل ماهیتابه، 1 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید.
با توجه به مقدار شور بودن پنیر، میتوانید مقدار نمک را تنظیم کنید.
هم زدن با همزن، هم برای خوب حل شدن پنیر و هم برای جلوگیری از دون دون ماندن آن است.
اگر روی هر کرپ بصورت جداگانه کره و یا مارگارین بمالید هم لذیذتر میشود و هم پیچیدن آن راحت تر میشود
طرز تهیه کرپ با طعم نان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی